Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Υποψήφιος με την Πατριωτική Ένωση στον Β1 Βόρειο Τομέα ο π. βουλευτής Μανούσος Ντουκάκης

Υποψήφιος με την Πατριωτική Ένωση στον Β1 Βόρειο Τομέα ο π. βουλευτής Μανούσος Ντουκάκης

Στο κάλεσμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου για συστράτευση των Πατριωτικών Δυνάμεων εν όψει των επικείμενων εθνικών εκλογών, ανταποκρίθηκε και ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ Μανούσος Ντουκάκης, που θα είναι υποψήφιος με την Πατριωτική Ένωση στον Β1 Βόρειο Τομέα.

Ο Μανούσος Ντουκάκης γεννήθηκε στα Χανιά στις 30/03/1946. Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Βαρδαξή, με την οποία απέκτησαν 2 κόρες, την Στυλιανη και την Ιωάννα, οι οποίες κατέχουν διευθυντική θέση σε μεγάλο τραπεζικό όμιλο της Αγγλίας και μιλούν 5 γλώσσες.

Σπούδασε οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ με μεταπτυχιακό στο Λονδίνο και εξειδίκευση φορολογικών θεμάτων στις Βρυξέλλες, ασκεί το επάγγελμα του φοροτεχνικού από το 1972. Εκλεγμένος επί πολλά χρόνια στο ΟΕΕ και στην κεντρική διοίκηση αυτού. Ιδρυτής και πρόεδρος της ΠΕΦΕ (Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνών επιστημόνων), Ιδρυτής και Πρόεδρος στο ΕΚΙΠ (Ενωτικό Κίνημα Πανδημίας), Ιδρυτής και Πρόεδρος στην ΕΚΑ (Καθαρά δάση από ανεμογεννήτριες).

 Ιδρυτής της Ε.Φ.Ε.Ε., της Ε.Φ.Ε.Α., Α΄ Πρόεδρος της ΠΟΦΕΕ.

Φοροτεχνικός σύμβουλος σεμιναρίων σε επιμελητήρια, φοροτεχνικές οργανώσεις, επαγγελματικές ενώσεις και εμπορικού συλλόγου και μέλος φοροτεχνικών ενώσεων σε Αγγλία, Γερμανία, Βέλγιο, Βουλγαρία και πολλές ακόμη χώρες.

Έχει τιμηθεί από το ΕΒΕΑ, το ΕΕΑ, την  Ένωση Κατασκευαστών Κτιρίων Ελλάδος,  το ΕΒΕΘ, από εμπορικούς συλλόγους και ενώσεις, για τη διδακτική και συμβουλευτική τους συμμετοχής σε ειδική εξειδικευμένα φοροτεχνικά και φορολογικά θέματα, ενώ έχει τιμηθεί και στις Βρυξέλλες από την Fiduciaire Fiskophil, της οποίας είναι επίτιμο μέλος.

Το 2009 εκλέγεται βουλευτής β περιφέρειας Αθηνών με τον ΛΑΟΣ του οποίου υπήρξε γραμματέας οργανωτικού οικονομικών.

 Σκοπός και στόχος του ένα φορολογικό κράτος δικαίου. Του ευχόμαστε καλό αγώνα!

-Το-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο